#4momsmamaroo Instagram(インスタグラム)の画像・動画


4moms Mamaroo 4.0 info zone . Korang jgn tak tau yg 4moms mamaroo ni ada apps nya untuk dimuat turun di Apps Store atau Google Play bagi yg pakai android phone tu hanya search "4moms global". . Untuk apa download "4moms global" ni? Ianya untuk control your mamaroo, ianya juga ada info2 tentang produk2 lain 4moms juga, but the best thing is mamaroo ni lah. Korang yg dh beli mamaro tu jgn lah lupa lak nk download apps ni, memang menyenangkan korang, korang should try this apps. . Nanti lain update den cerita lak macam mana nak gunakan apps ni. ok chow!!! . #mamaroo #mamaroo best #4moms mamaroo #mamaroo malaysia #mamaroo murah #sayajualmamaroo #buaitiduranak #barangbabybest #barangbabymalaysia #4moms mamaroo malaysia #4moms #4moms mamaroo #4moms malaysia #4moms mamaroo murah #4moms mamaroo malaysia #mamaroo multiplush #kutumamaroo #mamaroo selangor #readystockmamaroo #mamaroo murah malaysia #4moms mamaroo 4.0 #mamaroo 4 .0

10/23/2017 3:49:33 PM 0

4MOMS MAMAROO 4.0 . . Ape beza mamaroo 4.0 dan 3.0 yg sebelum ini? . -corak berbeza -mamaroo 4.0 kita boleh set masa utk every movement yang kita mahukan -hanging toys lebih attractive . Sikit sebanyak dapat membantu mommies yang menghadapi masalah baby clingy, Baby pun dapat tidur lena dengan selesa dan mommies pun happy :) . MamaRoo fokus rekaannya lebih kepada assisting baby untuk dpt tidur yg lena & berkualiti so that mommy boleh buat kerja. . . mamaroo didatangkan dengan 5 jenis gerakan yg meniru normal movement: . 1. Car ride (seperti movement berada dalam kereta) 2. Kangaroo (seperti mommy dukung baby) 3. Tree Swing (seperti buaian) 4. Rock a bye (seperti tgh di dodoi) 5. Wave (seperti ditepuk tepuk) . . Selain dari itu, terdapat 5 pilihan bunyi bagi menenangkan bayi contohnya: . 1. Rain (Bunyi titisan hujan yg akan membuatkan baby utk terus tidur - Ini sama mcm kita yg dah dewasa. Nak bantal time tidur 2. Fan 3. Ocean (Bunyi seperti berada di pantai & baby akan lebih relax) 4. Heart (Bunyi degupan jantung membuatkan anak rasa kita dkt pada mereka) 5. Aux (Connect Handphone pada mamaRoo & pilih zikir / lagu kegemaran anak) MamaRoo juga ada level utk menentukan level pergerakan yg sesuai utk baby, boleh pilih perlahan atau laju, sama seperti bunyi, boleh mute, kuat atau perlahankan . . Harga asal RM1999 . Promo price kite? . Nak pakai crdt card? Boleh . Nak beli cash pun boleh . Nak join pelan ansuran pun boleeeeh . ************ ORDER :- ************ Whatsapp 016-2427489 Whatsapp 016-2427489 Whatsapp 016-2427489 . Walk in No.61-A 1st Floor Jalan LP 1A/2 Taman Lestari Perdana 43300 Seri Kembangan Selangor . Landmark depan JUSCO EQUINE Operation hour ✅ open 10am -6.30 pm EVERYDAY . ✅ CASH,BANK TRANSFER, CREDIT CARD & INSTALLMENT plan di sediakan . #mamaroo #mamaroo best #4moms mamaroo #mamaroo malaysia #mamaroo murah #sayajualmamaroo #buaitiduranak #barangbabybest #barangbabymalaysia #4moms mamaroo malaysia #4moms #4moms mamaroo #4moms malaysia #4moms mamaroo murah #4moms mamaroo malaysia #mamaroo multiplush #kutumamaroo #mamaroo selangor #readystockmamaroo #mamaroo murah malaysia #4moms mamaroo 4.0 #mamaroo 4 .0

10/23/2017 10:28:38 AM 1

4MOMS MAMAROO 4.0 . . Ape beza mamaroo 4.0 dan 3.0 yg sebelum ini? . -corak berbeza -mamaroo 4.0 kita boleh set masa utk every movement yang kita mahukan -hanging toys lebih attractive . Sikit sebanyak dapat membantu mommies yang menghadapi masalah baby clingy, Baby pun dapat tidur lena dengan selesa dan mommies pun happy :) . MamaRoo fokus rekaannya lebih kepada assisting baby untuk dpt tidur yg lena & berkualiti so that mommy boleh buat kerja. . . mamaroo didatangkan dengan 5 jenis gerakan yg meniru normal movement: . 1. Car ride (seperti movement berada dalam kereta) 2. Kangaroo (seperti mommy dukung baby) 3. Tree Swing (seperti buaian) 4. Rock a bye (seperti tgh di dodoi) 5. Wave (seperti ditepuk tepuk) . . Selain dari itu, terdapat 5 pilihan bunyi bagi menenangkan bayi contohnya: . 1. Rain (Bunyi titisan hujan yg akan membuatkan baby utk terus tidur - Ini sama mcm kita yg dah dewasa. Nak bantal time tidur 2. Fan 3. Ocean (Bunyi seperti berada di pantai & baby akan lebih relax) 4. Heart (Bunyi degupan jantung membuatkan anak rasa kita dkt pada mereka) 5. Aux (Connect Handphone pada mamaRoo & pilih zikir / lagu kegemaran anak) MamaRoo juga ada level utk menentukan level pergerakan yg sesuai utk baby, boleh pilih perlahan atau laju, sama seperti bunyi, boleh mute, kuat atau perlahankan . . Harga asal RM1999 . Promo price kite? . Nak pakai crdt card? Boleh . Nak beli cash pun boleh . Nak join pelan ansuran pun boleeeeh . ************ ORDER :- ************ Whatsapp 016-2427489 Whatsapp 016-2427489 Whatsapp 016-2427489 . Walk in No.61-A 1st Floor Jalan LP 1A/2 Taman Lestari Perdana 43300 Seri Kembangan Selangor . Landmark depan JUSCO EQUINE Operation hour ✅ open 10am -6.30 pm EVERYDAY . ✅ CASH,BANK TRANSFER, CREDIT CARD & INSTALLMENT plan di sediakan . #mamaroo #mamaroo best #4moms mamaroo #mamaroo malaysia #mamaroo murah #sayajualmamaroo #buaitiduranak #barangbabybest #barangbabymalaysia #4moms mamaroo malaysia #4moms #4moms mamaroo #4moms malaysia #4moms mamaroo murah #4moms mamaroo malaysia #mamaroo multiplush #kutumamaroo #mamaroo selangor #readystockmamaroo #mamaroo murah malaysia #4moms mamaroo 4.0 #mamaroo 4 .0

10/23/2017 10:18:57 AM 0
Sponsored ads

Comelnya baby girl AzieTq video ni yer ***ONE YR WARRANTY UNDER 4MOMS MSIA Normal RM1,999 INSTALLMENT UTK SERIOUS BUYERS Whatsapp 0122568430 utk pertanyaan lanjut #4moms #4moms mamaroo #4moms malaysia #mamaroo3 .0murah #mamaroobabyswing #babyswingmamaroo #mamaroomalaysia

10/23/2017 1:17:56 PM 0

Tq customer dr Sarawak, Azie inform Brand NEW 4moms Mamaroo 3.0 MULTIPLUSH sdh selamat sampai destinasinya sambil berkongsi gambar yg cute ni ***ONE YR WARRANTY UNDER 4MOMS MSIA Normal RM1,999 INSTALLMENT UTK SERIOUS BUYERS Whatsapp 0122568430 utk pertanyaan lanjut #4moms #4moms mamaroo #4moms malaysia #mamaroo3 .0murah #mamaroobabyswing #babyswingmamaroo #mamaroomalaysia

10/23/2017 1:16:06 PM 0

Детский укачивающий центр 4moms MamaRoo И СНОВА В НАЛИЧИИ В НАШЕМ МАГАЗИНЕ!!! Очень удобный шезлонг для Вашего маленького крохи.Предназначен для деток с самого рождения.Есть разные режимы укачивания,мелодии и яркие подвесные игрушки.Практичный,удобный,не занимает много места. Стоимость 23490 #4moms mamaroo #4moms #moms #mamaroo #mamaroo 3 #мамару #4мамсмамару #укачивающийцентр #шезлонг #детскаякомната #купитьукачивающийцентр #нашидети #krasdeti

10/23/2017 6:31:07 AM 0
Sponsored ads

4MOMS MAMAROO 4.0 (2017) LATEST VERSION MAMAROO 4.0 ni upgrade version dari mamaroo 3.0 ya.. Compare with 3.0 punya version , Mamaroo 4.0 ▶Biggest changes in user interface ▶Larger power button (which can be hit with a foot) ▶More intuitive control for speed, sound and movement ▶upgraded mobile toys (crinkle , jingle and mirror) ▶New improved fabrics for seat cover (softer) ▶Usage monitor (hours in motion) Serius..best sgt tau functions mamaroo ni.. Compare with others mamaroo boleh recline ya.. Alhamdulillah,, setakat ini,,semua feedback positif kami terima... Syukur,,dengan adanya MamaRoo ni.. Sikit sebanyak dapat membantu mommies yang menghadapi masalah baby clingy, Baby pun dapat tidur lena dengan selesa dan mommies pun happy :) MamaRoo fokus rekaannya lebih kepada assisting baby untuk dpt tidur yg lena & berkualiti so that mommy boleh buat kerja. mamaRoo didatangkan dengan 5 jenis gerakan yg meniru normal movement: . 1. Car ride (seperti movement berada dalam kereta) 2. Kangaroo (seperti mommy dukung baby) 3. Tree Swing (seperti buaian) 4. Rock a bye (seperti tgh di dodoi) 5. Wave (seperti ditepuk tepuk) Selain dari itu, terdapat 5 pilihan bunyi bagi menenangkan bayi contohnya: 1. Rain (Bunyi titisan hujan yg akan membuatkan baby utk terus tidur - Ini sama mcm kita yg dah dewasa. Nak bantal time tidur 2. Fan ( 3. Ocean (Bunyi seperti berada di pantai & baby akan lebih relax) 4. Heart (Bunyi degupan jantung membuatkan anak rasa kita dkt pada mereka) 5. Aux (Connect Handphone pada mamaRoo & pilih zikir / lagu kegemaran anak) MamaRoo juga ada level utk menentukan level pergerakan yg sesuai utk baby, boleh pilih perlahan atau laju, sama seperti bunyi, boleh mute, kuat atau perlahankan Retail Price RM2199 Harga promosi kami RM1599 sahaja Boleh pos or self collect Cod with appointment To order WhatsApp 0133433275 #4momsmalaysia #4momsmamaroo #4momsmamaroo malaysia #mamaroo malaysia #mamaroo #4momsmamaroo 4 #mamaroo 4 #buaitiduranak #buaimoden #buaianbaby #buaianmoden #mamaroo baru #mamaroo latest #newmamaroo

10/23/2017 1:37:38 AM 0

4moms Mamaroo 3.0 (2015) Serius..best sgt tau functions mamaroo ni.. Compare with others mamaroo boleh recline ya.. Alhamdulillah,, setakat ini,,semua feedback positif kami terima... Syukur,,dengan adanya MamaRoo ni.. Sikit sebanyak dapat membantu mommies yang menghadapi masalah baby clingy, Baby pun dapat tidur lena dengan selesa dan mommies pun happy :) MamaRoo fokus rekaannya lebih kepada assisting baby untuk dpt tidur yg lena & berkualiti so that mommy boleh buat kerja. mamaRoo didatangkan dengan 5 jenis gerakan yg meniru normal movement: . 1. Car ride (seperti movement berada dalam kereta) 2. Kangaroo (seperti mommy dukung baby) 3. Tree Swing (seperti buaian) 4. Rock a bye (seperti tgh di dodoi) 5. Wave (seperti ditepuk tepuk) Selain dari itu, terdapat 5 pilihan bunyi bagi menenangkan bayi contohnya: 1. Rain (Bunyi titisan hujan yg akan membuatkan baby utk terus tidur - Ini sama mcm kita yg dah dewasa. Nak bantal time tidur 2. Fan ( 3. Ocean (Bunyi seperti berada di pantai & baby akan lebih relax) 4. Heart (Bunyi degupan jantung membuatkan anak rasa kita dkt pada mereka) 5. Aux (Connect Handphone pada mamaRoo & pilih zikir / lagu kegemaran anak) MamaRoo juga ada level utk menentukan level pergerakan yg sesuai utk baby, boleh pilih perlahan atau laju, sama seperti bunyi, boleh mute, kuat atau perlahankan Harga asal RM1999 Harga promosi kami RM1499 shj Boleh pos or self collect Cod with appointment To order WhatsApp 0133433275 #4momsmalaysia #4momsmamaroo #4momsmamaroo malaysia #mamaroo malaysia #mamaroo #4momsmamaroo 3 #mamaroo 3 #buaitiduranak #buaimoden #buaianbaby #buaianmoden

10/23/2017 1:36:32 AM 0

4MOMS MAMAROO 4.0 (2017) LATEST VERSION MAMAROO 4.0 ni upgrade version dari mamaroo 3.0 ya.. Compare with 3.0 punya version , Mamaroo 4.0 ▶Biggest changes in user interface ▶Larger power button (which can be hit with a foot) ▶More intuitive control for speed, sound and movement ▶upgraded mobile toys (crinkle , jingle and mirror) ▶New improved fabrics for seat cover (softer) ▶Usage monitor (hours in motion) Serius..best sgt tau functions mamaroo ni.. Compare with others mamaroo boleh recline ya.. Alhamdulillah,, setakat ini,,semua feedback positif kami terima... Syukur,,dengan adanya MamaRoo ni.. Sikit sebanyak dapat membantu mommies yang menghadapi masalah baby clingy, Baby pun dapat tidur lena dengan selesa dan mommies pun happy :) MamaRoo fokus rekaannya lebih kepada assisting baby untuk dpt tidur yg lena & berkualiti so that mommy boleh buat kerja. mamaRoo didatangkan dengan 5 jenis gerakan yg meniru normal movement: . 1. Car ride (seperti movement berada dalam kereta) 2. Kangaroo (seperti mommy dukung baby) 3. Tree Swing (seperti buaian) 4. Rock a bye (seperti tgh di dodoi) 5. Wave (seperti ditepuk tepuk) Selain dari itu, terdapat 5 pilihan bunyi bagi menenangkan bayi contohnya: 1. Rain (Bunyi titisan hujan yg akan membuatkan baby utk terus tidur - Ini sama mcm kita yg dah dewasa. Nak bantal time tidur 2. Fan ( 3. Ocean (Bunyi seperti berada di pantai & baby akan lebih relax) 4. Heart (Bunyi degupan jantung membuatkan anak rasa kita dkt pada mereka) 5. Aux (Connect Handphone pada mamaRoo & pilih zikir / lagu kegemaran anak) MamaRoo juga ada level utk menentukan level pergerakan yg sesuai utk baby, boleh pilih perlahan atau laju, sama seperti bunyi, boleh mute, kuat atau perlahankan Retail Price RM2199 Harga promosi kami RM1599 sahaha Boleh pos or self collect Cod with appointment To order WhatsApp 0133433275 #4momsmalaysia #4momsmamaroo #4momsmamaroo malaysia #mamaroo malaysia #mamaroo #4momsmamaroo 4 #mamaroo 4 #buaitiduranak #buaimoden #buaianbaby #buaianmoden #mamaroo baru #mamaroo latest #newmamaroo

10/23/2017 1:30:09 AM 0

4moms Mamaroo 3.0 (2015) Serius..best sgt tau functions mamaroo ni.. Compare with others mamaroo boleh recline ya.. Alhamdulillah,, setakat ini,,semua feedback positif kami terima... Syukur,,dengan adanya MamaRoo ni.. Sikit sebanyak dapat membantu mommies yang menghadapi masalah baby clingy, Baby pun dapat tidur lena dengan selesa dan mommies pun happy :) MamaRoo fokus rekaannya lebih kepada assisting baby untuk dpt tidur yg lena & berkualiti so that mommy boleh buat kerja. mamaRoo didatangkan dengan 5 jenis gerakan yg meniru normal movement: . 1. Car ride (seperti movement berada dalam kereta) 2. Kangaroo (seperti mommy dukung baby) 3. Tree Swing (seperti buaian) 4. Rock a bye (seperti tgh di dodoi) 5. Wave (seperti ditepuk tepuk) Selain dari itu, terdapat 5 pilihan bunyi bagi menenangkan bayi contohnya: 1. Rain (Bunyi titisan hujan yg akan membuatkan baby utk terus tidur - Ini sama mcm kita yg dah dewasa. Nak bantal time tidur 2. Fan ( 3. Ocean (Bunyi seperti berada di pantai & baby akan lebih relax) 4. Heart (Bunyi degupan jantung membuatkan anak rasa kita dkt pada mereka) 5. Aux (Connect Handphone pada mamaRoo & pilih zikir / lagu kegemaran anak) MamaRoo juga ada level utk menentukan level pergerakan yg sesuai utk baby, boleh pilih perlahan atau laju, sama seperti bunyi, boleh mute, kuat atau perlahankan Harga asal RM1999 Harga promosi kami RM1499 shj Boleh pos or self collect Cod with appointment To order WhatsApp 0133433275 #4momsmalaysia #4momsmamaroo #4momsmamaroo malaysia #mamaroo malaysia #mamaroo #4momsmamaroo 3 #mamaroo 3 #buaitiduranak #buaimoden #buaianbaby #buaianmoden

10/23/2017 1:09:53 AM 0

Спасибо большое за чудесное фото с роботизированной коляской 4moms origami @ogrishkevich_ ・・・ Вчера опять ловили взгляды прохожих да , это та самая единственная в мире коляска- робот🤖 !)))человек 5 наверное спросили вчера что за коляска такая ))) это #4momsorigami , та же фирма , что и знаменитая качалка #4momsmamaroo Складывается и раскладывается одним нажатием кнопки , на дисплее показывает положение ребёнка , считает шаги ))) Также есть подсветка , в тёмное время хорошо освещает дорогу и самое главное от неё можно заряжать айфон и радуют несколько подстаканников Заказывала у @infania_ru Также как и стульчик , качалку , коврик и Коляску #uppababy . У них все самое лучшее ❤️❤️❤️❤️

10/22/2017 6:03:49 PM 6
Sponsored ads

New 4moms Mamaroo 4.0 Design berbeza lebih cantik Bagi ibu2 yg anak suka berdukung & sentiasa berbuai..boleh cuba gunakan mamaroo ni . Ape yg best mamaroo ni? . Mamaroo boleh digunakan dari newborn hingga berat 12kg..berfungsi menggunakan elektrik..ia ade 5 jenis pergerakan, 5 jenis music & 5 kelajuan boleh pilih..seatnya boleh recline & boleh control menggunakan hp..kalau nak swing anak dari jauh pun boleh..sambil2 tu blh pilih motion ape yg anak suka..hanya click2 saja guna hp dari jauh..senang kan? Boleh juga pasang mp3 menggunakan hp..sambil2 anak tido tu boleh la pasangkn lagu atau ayat2 al-quran. Tak lupa juga seat cover dia boleh ditanggal & dibasuh mesin . Suitable from newborn - 12kg 5 unique motions (car ride, kangaroo, tree swing, rock a bye, and wave) 5 speeds 4 built-in sounds MP3 compatible Bluetooth enabled -- control motion and sound from your compatible smart device Adjustable seat recline Toy mobile with interactive, reversible toy balls that include a rattle, mirror and crinkle ball Easy to remove, machine washable seat fabric . Retail : RM2199 Offer price : RM1599 . Whatsapp/dm +60163107140 . #4moms #4moms malaysia #4moms mamaroo #mamaroo #mamaroo murah #mamaroo malaysia

10/22/2017 1:08:47 PM 0

New 4moms Mamaroo 4.0 Design berbeza lebih cantik Bagi ibu2 yg anak suka berdukung & sentiasa berbuai..boleh cuba gunakan mamaroo ni . Ape yg best mamaroo ni? . Mamaroo boleh digunakan dari newborn hingga berat 12kg..berfungsi menggunakan elektrik..ia ade 5 jenis pergerakan, 5 jenis music & 5 kelajuan boleh pilih..seatnya boleh recline & boleh control menggunakan hp..kalau nak swing anak dari jauh pun boleh..sambil2 tu blh pilih motion ape yg anak suka..hanya click2 saja guna hp dari jauh..senang kan? Boleh juga pasang mp3 menggunakan hp..sambil2 anak tido tu boleh la pasangkn lagu atau ayat2 al-quran. Tak lupa juga seat cover dia boleh ditanggal & dibasuh mesin . Suitable from newborn - 12kg 5 unique motions (car ride, kangaroo, tree swing, rock a bye, and wave) 5 speeds 4 built-in sounds MP3 compatible Bluetooth enabled -- control motion and sound from your compatible smart device Adjustable seat recline Toy mobile with interactive, reversible toy balls that include a rattle, mirror and crinkle ball Easy to remove, machine washable seat fabric . Retail : RM2199 Offer price : RM1599 . Whatsapp/dm +60163107140 . #4moms #4moms malaysia #4moms mamaroo #mamaroo #mamaroo murah #mamaroo malaysia

10/22/2017 1:08:29 PM 0

人気のタグ

#空 #雲 #夕陽 #夕日 #夕焼け #夕暮れ #夕飯 #高速道路 #京都 #そらとも #グラデーション #フィルム #ブレスレット #カメラ女子