#bareface Instagram(インスタグラム)の画像・動画


Semalam sibuk dengan RYG MRG AIG kan. Harini ummi tebus balik dengan bawak anak anak pergi mandi manda dekat air terjun! Yeehaaaaaaa! Bekas jerawat nan satu kat dahi tu ingat betul betul. Kita tengok berapa hari dia nak wujud kat situ. Hahahaha. Ummi VIVIXkan dia hari hari! #ummuazkurusjelita #teamaig #vivix effext #vivix #bareface #picnic

12/17/2017 7:11:47 AM 0
Sponsored ads

Dapat hold dia 5 saat jer, lepas tu menggelupur nak lepas Hence the face, biasa dia comel ja Super like sports bra from decathlon, okla for medium support. so cheap, this is only Rm15. even china nye sport bra pn lagi mahal, dahla xde quality Untung @scaryfah rumah dekat dgn Decathlon outlet . ps: tak payah susah2 nak cari skin product nak kaler pipi glowing cmtu, go run or lari naik tangga pon boley. #jimatduit #janganmalas #burnfat thatface #runnergirl #glowingskin #sundaymorning #metime #catlover #fitgirl #healthyskin #bareface #nofilter #nomakeup #healthylifestyle #afterrunselfie #cats #catsofinstagram #decathlon #chanellethecat #happygirl #exercise #healthybody #detoxyourbody #sweatisgood #healthyblush #prettygirl #prettycat

12/17/2017 5:57:51 AM 2
Sponsored ads

人気のタグ

#空 #雲 #夕陽 #夕日 #夕焼け #夕暮れ #夕飯 #高速道路 #京都 #そらとも #グラデーション #フィルム #ブレスレット #カメラ女子