#eatclean Instagram(インスタグラム)の画像・動画


Sponsored ads

Ada tak korg2 yg idam kan tigh gap yg cantik? Ada x korg yg dah rimas dgn paha besar gedabak bak ayam goreng mcd???rimas dgn paha dan punggung yg mnggelebeh?!! . Haaa akak bkn nk kutuk tp akak nk tlg u olls..meh try teh kakicantiq kite. Formulasi herba yg boleh bantu bakar lemak dibahagian paha lengan dan punggung.. . KCT adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada kimia KCT untuk mengecilkan peha dan lengan. fokus kepada peha dan lengan KCT juga utk membuang air berlebihan dalam badan KCT melawaskan kencing KCT di ambil sebelum breakfast PANDUAN MINUM KCT 1-rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas 2-setelah suam bole terus minum. 3-minum pada waktu pagi sebelum sarapan pagi 4-uncang yg sama bole di guna sebanyak 2 kali KESAN MINUM KCT akan merasa dahaga disarankan minum air lebih kerap membuang air kecil akan merasa kurang selera makan cepat kenyang di sarankan minum KC TEA berterusan utk mendapat kesan yang cepat rasa KCT MCM lite rebina campur dengan serai KCT boleh ambil time period INGREDIENTS KCT: Dry herbs 100% no chemical. 4 ingridient verbena lemon grass etc KCT boleh buat scrub. settle guna 2 kali untuk satu uncang, jangan la pandai2 buang. boleh buat scrub muka jangan gosok muka mcm pakai toner. ampas tea tu kasar sikit. gosok slow slow ja kat muka. kalau kuat takut terguris muka sbb serai kan. lps srub2 terus basuh.. jngn biar mcm mask yer satu pack ada 15 uncang. satu uncang boleh guna 2 kali sesiapa yg x suka minum kosong boleh letak madu or lemon.. . . #medinadesire #kakicantiq #legstea #skinnytea tox #teatox malaysia #detoxtea malaysia#tehkurus #tehkurus murah #tehkurus murah malaysia#medinadesire agent#detoxtea #teatox #skinnytea #tehherba #ubatkurus malaysia#ubatkurus #eatclean #bandarbarubangi#putrajaya #ukmbangi #upmserdang #alamandaputrajaya#bangisentral #uniten #gmi#fitnessmalaysia#kopihijau

11/23/2017 4:50:56 AM 0

No need to complicate workout splits. All you need to do is: pull, push, lift overhead, and cardiovascular conditioning. Repeat. Consistency is key. #happythanksgiving

11/23/2017 4:50:16 AM 1

Up your soup game with this genius addition! Aufschnitt Meats Beef jerky!! Perfect for your Thanksgiving Dinner! It's sure to be a crowd pleaserI just made a delicious hearty vegetable soup and added some beef jerky before serving and my husband loveddd it!! #aufschnittmeats #kosher #allnatural #glutenfree #grassfedbeef #eatclean #kosher beef #healthy #snack #travel #soup #winter #warm #hearty #vegtable #soup #healthy #healthy eating #beefjerky #jerky #foodie #thanksgiving #food #yummy #foodformyhubby #eeeeeats #delicious #foodpic #foodstagram #foodideas #picoftheday - #regrann

11/23/2017 4:38:31 AM 0

#gprepost #reposter #regram_app @mel.turpin via @GPRepostApp for Android ------------------ I'm posting this photo to show that anything is possible. Exactly one year ago I decided to take control of my life and get myself a personal trainer. It has not been an easy journey but I am so grateful for everything that @caiit__ has done for me and taught me ❤. I am the healthiest I have ever been and i am now a personal trainer myself. Strive to be the best and don't give up just because it gets tough. Reach your goals and make your dreams come true. . . . #personaltrainer #glpti #workhard #eatclean #trainmean #success #goals #lovemyclients #putinwork #staydedicated

11/23/2017 4:38:32 AM 0

Overcome all Obstacles!!! Join the movement TEAM Aesthetic Physique Art™️

11/23/2017 4:49:36 AM 1
Sponsored ads

Good morning I had this bowl with a variety of flavors. The his pudding is made with half water, half coconut milk (so creamy!!) and @eatarainbow_produkte colors. Love that passion fruit in the morning. What is in your bowl today? Have a great Thursday ! . . . #breakfast #breakfast lover #health #health y #health ybreakfast #health yfood #food #foodie #foodie life #bowl #chia #breakfast bowl #inspiration #reality #eating #eatclean #happysunday #eathealthy #ahealthynut #yourbreakfast #chiapudding #yum #yummy #enjoy

11/23/2017 4:50:06 AM 0

23 November, Tanggal ngajuin judul skripsi, masih inget tuh ngajuin sama kaprodi yg biasanya banyak maunya, harus begini begitu, eh *ndilalaeh pas ngajuin dulu sekali nyodorin langsung acc judul (seriusan), udah dua tahun yang lalu, waktu cepet banget berlalu ternyata . Kembali ke dunia perbekalan, bikin tumis pake minyak canola 1 sdm campur dada ayam, brokoli, wortel dan telor bumbunya pake bubuk cabe, bawang putih, lada, garam. Jangan lupa kasih air dikit biar ga gosong! . Belajar ngitung kalori walaupun gak tau deh akurat apa nggak nya. Pake timbangan bulek yg biasa buat bikin kue. Harus beli timbangan digital deh kayaknya biar gak rempong. Pake nasi putih 50gr, kalo diitung total kalori bekel hari ini kurang lebih 330 kalori dan baru tau juga kalo kalori minyak zaitun lebih kecil daripada minyak canola. Tapi berhubung adanya minyak canola jd gapapa deh.

11/23/2017 4:49:58 AM 1

Ok, this little monkey is giving us baby fever over here Clean, simple and healthy ingredients for you and your family #furbabiestoo

11/23/2017 2:13:39 AM 1

Sometimes it's the simple, quick meals that don't look so pretty that are the best! Tonight's dinner, T-bone steak topped with mushrooms & served with mashed pumpkin & sweet potato

11/23/2017 4:48:19 AM 1

Lean meal for dinner tonight. Salmon the size of (palm of my hand). Some arugula salad. The recommended size for salad is usually a small cup size. According to my BMI that's the guideline I am following currently. I also added some blueberries and slices of papaya. I am obsessed with blueberriess and talk about they're wide health benefits. It's so amazing how blueberries can aid with brain function, improvement with memory loss. They are rich in (proanthocyanidin) an antioxidant that when consumed it is absorbed and delivers nutrients to the Cerebrum area of the brain that are essential for intelligence. They are also rich in Vit C, K, Magnesium that may help prevents deases like heart disease, cancer and other health risks. It aids in digestion one of the reasons why I try and take them every morning. 🤗 #eatclean #toabetterhealth ❤🤗

11/23/2017 4:50:02 AM 0

人気のタグ

#空 #雲 #夕陽 #夕日 #夕焼け #夕暮れ #夕飯 #高速道路 #京都 #そらとも #グラデーション #フィルム #ブレスレット #カメラ女子