#instafamoust Instagram(インスタグラム)の画像・動画


Assalamualaikum... . Selamat berhujung minggu... . Jangan makan banyak-banyak ya...nanti gendut . Hehehe... . Nak sihat nak kurus . Coach Fauzi 013 679 6799 . #4g_fit #sizes #tipsdiet #makanansunnah #hijabista #cabaran21hari #jomberlari #makeupreview #uia #kebaya #foodhunter #hijrahrohani #hijrahjasmani #turunberatonline #healthydiet #kerjadarirumah #lazada #sihatdancantik #sayanakkurus #dietatkins #bazaarpaknilmurah #perutbuncit #carakurus #kfc #midvalley #instafamoust #kalori #tudungmurah #kuihmuih

9/24/2017 7:57:59 AM 2

Assalamualaikum... . Siapa yang kat sini suka minum jus...mesti ramai kan...sebab ramai yang cakap berkhasiat... . Khasiat jus buah dan buah tak sama...apabila buah diblend menjadi jus...khasiatnya akan berubah... . Jus buah kaya dengan gula...kalau pagi-pagi dah bermula dengan makanan bergula tinggi...ini akan membuatkan kandungan gula dalam darah kita akan pecut naik tinggi... . Lepas insulin dirembes keluar...gula dalam darah akan drop...dan ini punca kita asyik terasa lapar... . Nak sihat nak kurus . Coach Fauzi 013 679 6799 . #4g_fit #sizes #tipsdiet #makanansunnah #hijabista #cabaran21hari #jomberlari #makeupreview #uia #kebaya #foodhunter #hijrahrohani #hijrahjasmani #turunberatonline #healthydiet #kerjadarirumah #lazada #sihatdancantik #sayanakkurus #dietatkins #bazaarpaknilmurah #perutbuncit #carakurus #kfc #midvalley #instafamoust #kalori #tudungmurah #kuihmuih

9/23/2017 8:22:39 AM 0

Assalamualaikum... . MAKAN LEBIH PROTEIN . Kenapa protein ni sangat diperlukan dalam proaes nak turunkan berat badan... . 1. Mengurangkan rasa lapar dan kenyang lebih lama... 2. Membantu turunkan berat badan dengan lebih laju 3. Membina muscle dan meningkatkan 'lean muscle' 4. Meningkatkan pembakaran kalori 5. Menaikkan metabolisme 6. Membantu membentuk badan . Nak sihat nak kurus . Coach Fauzi 013 679 6799 . #4g_fit #sizes #tipsdiet #makanansunnah #hijabista #cabaran21hari #jomberlari #makeupreview #uia #kebaya #foodhunter #hijrahrohani #hijrahjasmani #turunberatonline #healthydiet #kerjadarirumah #lazada #sihatdancantik #sayanakkurus #dietatkins #bazaarpaknilmurah #perutbuncit #carakurus #kfc #midvalley #instafamoust #kalori #tudungmurah #kuihmuih

9/23/2017 5:29:12 AM 0
Sponsored ads

Assalamualaikum... . Hujung minggu...hari untuk berehat bersama dengan keluarga...memang tak ade excercise le... . Tak apa...pergi berjalan-jalan pun dah kira ok...dah kira macam excercise jugak... . Banyak faedah dan manfaat daripada berjalan... . Nak sihat nak kurus . Coach Fauzi 013 679 6799 . 4g_fit #makanansunnah #sizes #hijabista #makeupreview #uia #kebaya #foodhunter #hijrahrohani #hijrahjasmani #turunberatonline #healthydiet #kerjadarirumah #lazada #sihatdancantik #sayanakkurus #dietatkins #bazaarpaknilmurah #perutbuncit #carakurus #kfc #midvalley #instafamoust #kalori #tudungmurah #kuihmuih

9/23/2017 4:00:31 AM 0

Assalamualaikum... . Karipap...sedapnyeee.. . Kalau nak turunkan berat badan...cuba elakkan dulu ye... . Karipap antara menu sarapan pagi yang tinggi lemak, gula dan perasa...tinggi karbohidrat . Bila kita ambil sarapan yang macam ni...automatik gula dalam darah akan terus naik ke paras yang tinggi...tapi dalam masa 2-3 jam gula tersebut akan turun balik dengan laju juga...bila jadi macam ni kita akan cepat berasa lapar balik sebelum sampai waktu makan tengahari... . Cuba kurangkan ambil makanan macam ni...buat by peringkat... . Akibat bersarapan dengan makanan tinggi karbohidrat: - badan makin bulat - badan lemau - nafsu makin menjadi - susah nak kawal berat badan . Nak sihat nak kurus . Coach Fauzi 013 679 6799 . #4g_fit #sizes #tipsdiet #makanansunnah #hijabista #cabaran21hari #jomberlari #makeupreview #uia #kebaya #foodhunter #hijrah jasmani #hijrah rohani #turunberatonline #healthydiet #kerjadarirumah #lazada #sihatdancantik #sayanakkurus #dietatkins #bazaarpaknilmurah #perutbuncit #carakurus #kfc #midvalley #instafamoust #kalori #tudungmurah #kuihmuih

9/23/2017 2:13:39 AM 0

Assalamualaikum... . Visualize juga membantu proses turun berat badan. . Bangun setiap pagi , 1st berhenti merungut or tak puas hati , dgn situasi keadaan hari ini.. itu adlah EFFECT dari life before.. dan programing minda yg telah "ter set " salah ... ok tak pe biarkan benda dah lepas .. mulakan CAUSE yg baru , agar 6 bulan dari sekarang kita akan ada EFFECT berbeza . . First .. selepas solat subuh .. cuba imagine & visualize badan & kesihatan yg diinginkan .. bayangkan badan anda yg anda nak, tgh bercakap , berjalan.. gelak tawa dgn rakan.. dan bayangkan itu adalah real you ! . Second .. action .. like u already archive.. the target. Berjalan spt orang dah slim , makan spt orang sihat .. orang sihat tak maggi or goreng2.. pergi exercise ...mcm orang yg already archive the target. . Third , tulis dan hafal dgn clear .. berapa berat badan anda .. contoh by 1 January 2018 berat aku sekian .. sekian , dgn ukur lilit pinggang sekian sekian .. dan size sekian sekian.. jika ada badan artis,fitness, or orang yg dh slim anda idamkan.. edit dan masukkan muka anda ( teknik ini sgt2 work) terbukti 100% . .. Insyllah. . Nak sihat nak kurus . Coach Fauzi 013 679 6799 . #4g_fit #sizes #tipsdiet #makanansunnah #hijabista #cabaran21hari #jomberlari #makeupreview #uia #kebaya #foodhunter #hijrahjasmani #turunberatonline #healthydiet #kerjadarirumah #lazada #sihatdancantik #sayanakkurus #dietatkins #bazaarpaknilmurah #perutbuncit #carakurus #kfc #midvalley #instafamoust #kalori #tudungmurah #kuihmuih

9/22/2017 3:49:37 PM 0

Assalamualaikum... . Testimoni seorang ibu yang full breastfeed baby. Gambar ketiga ketara mcm anak dara dah. Jadi..jika die berjaya melalui... anda pun pasti boleh. Jom kita dengarkan story dr die. . Saya coach Ayu. Umur 34, ibu kepada 3 org anak..Alhamdulillah. Bermula dgn WLC18 - edisi Feb17 sbg peserta. 10 bulan selepas bersalin masa tu, berat sy 63kg. Sy takut nak diet utk lose weight sebab full breasfeed baby. Tp, disebabkan badan overweight...sy mudah letih, stress, cpt nak marah. Akhirnya sy bertemu dgn program WLC & terima kasih yg tak terhingga pd Coach Nick & Coach Mila sbb berjaya yakinkan sy yg breastfeeding mom pun boleh diet utk tanpa ganggu productiviti susu badan. Alhamdulillah, dgn teknik pemakanan yg diajar di WLC sy berjaya lost 12kg pada June17 & telah capai ideal weight 51kg. Dan masih lg teruskan breastfeeding baby. . Ramai kenalan rapat mula tanya rahsia sy turun berat, jadi sy decide untuk coaching secara serius sbg Coach...supaya sy dpt sebarkan ilmu yg sy dpt dlm program WLC ni kepada lebih ramai org yg bermasalah dgn berat badan. Harapan sy, semoga lebih ramai dpt manfaat melalui WLC ni...dpt terus menyusukan anak tanpa risau berat, dpt solat dengan selesa, dpt panjat tangga LRT/MRT tanpa semput2 tak cukup nafas...... . Nak sihat nak kurus . Coach Fauzi 013 679 6799 . #4g_fit #sizes #tipsdiet #makanansunnah #hijabista #cabaran21hari #jomberlari #makeupreview #uia #kebaya #foodhunter #hijrahjasmani #turunberatonline #healthydiet #kerjadarirumah #lazada #sihatdancantik #sayanakkurus #dietatkins #bazaarpaknilmurah #perutbuncit #carakurus #kfc #midvalley #instafamoust #kalori #tudungmurah #kuihmuih

9/22/2017 1:21:20 PM 1

Assalamualaikum... . Antara senarai snek sihat: 1. Epal 2. Pisang 3. Timun 4. Lobak Merah 5. Roti wholemeal 6. Peanut butter 7. Pear 8. Jambu Batu 9. Strawbery . Selamat mencuba . Nak sihat nak kurus . Coach Fauzi 013 679 6799 . #4g_fit #sizes #tipsdiet #makanansunnah #hijabista #cabaran21hari #jomberlari #makeupreview #uia #kebaya #foodhunter #hijrahjasmani #turunberatonline #healthydiet #kerjadarirumah #lazada #sihatdancantik #sayanakkurus #dietatkins #bazaarpaknilmurah #perutbuncit #carakurus #kfc #midvalley #instafamoust #kalori #tudungmurah #kuihmuih

9/22/2017 11:08:25 AM 1

Assalamualaikum... . TIPS NAK KURUS . Ramai orang suka ayam goreng kunyit... . Kalau beli kat kedai dah tentu sangat berminyak dan kita pun tak tahu berape kali minyak tu digunakan...kan... . Jadi...lagi elok kita masak ayam gorwng kunyit versi sendiri... . Goreng guna non stick pan..minyak cukup hanya 1 sudu...perap ayam dengan kunyit, cili, cayyene papper dan secubit garam... . Tukar nasi putih kepada nasi perang... . Nak kekalkan gaya hidup sihat tentukan makanan kita tu SEDAP dan yang paling penting...SIHAT... . Nak sihat nak kurus . Coach Fauzi 013 679 6799 . #4g_fit sizes #tipsdiet #makanansunnah #hijabista #cabaran21hari #jomberlari #makeupreview #uia #kebaya #foodhunter #hijrahjasmani #turunberatonline #healthydiet #kerjadarirumah #lazada #sihatdancantik #sayanakkurus #dietatkins #bazaarpaknilmurah #perutbuncit #carakurus #kfc #midvalley #instafamoust #kalori #tudungmurah #kuihmuih

9/22/2017 8:08:24 AM 1
Sponsored ads

Assalamualaikum... . Ramai yang suka makan sosej kan...cuba baca dan fahamkan... . Nampak simple, kecil dan sedap...tapi punca kepada banyak masalah kesihatan... . Boleh makan...tapi jangan kerap... . Nak sihat nak kurus . Coach Fauzi 013 679 6799 . #4g_fit #sizes #tipsdiet #makanansunnah #hijabista #cabaran21hari #jomberlari #makeupreview #uia #kebaya #foodhunter #azamkurus2017 #turunberatonline #healthydiet #kerjadarirumah #lazada #sihatdancantik #sayanakkurus #dietatkins #bazaarpaknilmurah #perutbuncit #carakurus #kfc #midvalley #instafamoust #kalori #tudungmurah #kuihmuih

9/22/2017 1:43:57 AM 0

Assalamualaikum... . Kita boleh buat kalau kita nak... . Tak ada yang mustahil . Nak dengan tak nak je . Nak sihat nak kurus . Coach Fauzi 013 679 6799 . #4g_fit #sizes #tipsdiet #makanansunnah #hijabista #cabaran21hari #jomberlari #makeupreview #uia #kebaya #foodhunter #azamkurus2017 #turunberatonline #healthydiet #kerjadarirumah #lazada #sihatdancantik #sayanakkurus #dietatkins #bazaarpaknilmurah #perutbuncit #carakurus #kfc #midvalley #instafamoust #kalori #tudungmurah #kuihmuih

9/21/2017 2:02:28 PM 2

Assalamualaikum... . Selamat Tahun Baru . Insya Allah azam baru . Hijrah rohani . Hijrah jasmani . Nak sihat nak kurus . Coach Fauzi 013 679 6799 . #4g_fit #sizes #tipsdiet #makanansunnah #hijabista #cabaran21hari #jomberlari #makeupreview #uia #kebaya #foodhunter #azamkurus2017 #turunberatonline #healthydiet #kerjadarirumah #lazada #sihatdancantik #sayanakkurus #dietatkins #bazaarpaknilmurah #perutbuncit #carakurus #kfc #midvalley #instafamoust #kalori #tudungmurah #kuihmuih

9/21/2017 12:01:24 PM 0

Assalamualaikum... . Jom ambil tahu...Beza oats . De org suka ambil oat sama ada breakfast, lunch or dinner. Even snacking. Cuma cara bbeza-beza. Setiap oat de bezanye. Bezanya adalah cara proses oat tu. Jom kita baca jap. Terdapat beberapa jenis oat iaitu Steel Cut, Rolled & Quick @ Instant oat. . Steel cut oat paling kurang diproses & dipotong mcm bentuk beras. Ambil masa lebih utk dimasak & agak kenyal. . . Rolled oat dah di-steam utk lembutkan & rolled (few times) jadi keping2. . . Quick @ Instant oat ni da separuh masak, dikeringkan & rolled jadi lebih halus. Paling cepat masak & sgt lembut. Bila dah lama rendam anda pun tau agak likat. Tak semua nak lalu makan.🤔🤔🤔 . So the best oat...steel cut oat sbb GI paling rendah & paling lama utk dihadam dan kenyang lama. Tekstur die pun agak keras...jd bila kunyah pun da burn kalori. . Kalau susah nak cari atau tekak tak masuk steel cut oat, boleh cari rolled oats which better than instant oat sbb kebanyakan instant oat boleh baca kat label dah di tambah perasa, buah kering, serbu susu kremer selalunya. . Nak sihat nak kurus . Coach Fauzi 013 679 6799 . #4g_fit #sizes #tipsdiet #makanansunnah #hijabista #cabaran21hari #jomberlari #makeupreview #uia #kebaya #foodhunter #azamkurus2017 #turunberatonline #healthydiet #kerjadarirumah #lazada #sihatdancantik #sayanakkurus #dietatkins #bazaarpaknilmurah #perutbuncit #carakurus #kfc #midvalley #instafamoust #kalori #tudungmurah #kuihmuih

9/21/2017 4:00:06 AM 0
Sponsored ads

Walaupun dh agak lewat malam... excitednye pasal die share juga. . MasyaAllah tahniah bro Hilmy. Banyak perubahan yang bakal berlaku bila kita mengamalkan pemakanan yg sihat. Dalam WLC mmg ada meal plan lengkap teknik zig zag dan diajar IBC (intensive body cleansing ) diet . . Flow circle program 21 hari IBC , 3 hari booster cleansing, 2 hari cheat day .. jadual workout plan juga diberi dan setiap hari ada sesi upload meal plan dan diberi formula rating untuk kenal pasti apa yg kita makan .. betul ke boleh kurus , or makin naik .. support day by day..dan setiap hari ada topik2 penting tentang dieting... dan kesihatan. .. dan hadiah juga unt coachee yg lose high percentage. . Pengambilan sesi Oktober telah di buka. Cepat2 dapatkan slot anda.... . Nak sihat nak kurus . Coach Fauzi 013 679 6799 . #4g_fit sizes #tipsdiet #makanansunnah #hijabista #cabaran21hari #jomberlari #makeupreview #uia #kebaya #foodhunter #azamkurus2017 #turunberatonline #healthydiet #kerjadarirumah #lazada #sihatdancantik #sayanakkurus #dietatkins #bazaarpaknilmurah #perutbuncit #carakurus #kfc #midvalley #instafamoust #kalori #tudungmurah #kuihmuih

9/20/2017 12:08:16 PM 0

人気のタグ

#空 #雲 #夕陽 #夕日 #夕焼け #夕暮れ #夕飯 #高速道路 #京都 #そらとも #グラデーション #フィルム #ブレスレット #カメラ女子